top of page

Hälsa för företag

Corporate Health Coach

Corporate Health Coach

Modern företagshälsa görs annorlunda.

 

Konceptet Corporate Health Coach är designat för att optimera medarbetarens hälsa, minska sjukfrånvaron och öka sammanhållningen på arbetsplatsen. Under minst ett år är vi på plats och sprider kunskap, skapar rörelse och erbjuder coachning till samtliga medarbetare.

 

Vi tror på personliga, kvalitativa och långsiktiga förändringar som är bestående genom livet. Vårt unika koncept gör arbetsplatsen mer attraktiv och tillsammans utvecklas vi framåt. Företag som mår bra, går bra.

Kontakta oss här för en hållbar lösning.

Vi vill göra skillnad.

Vi vill göra skillnad med vår kunskap inom träning, kost och psykologi. I kombination med att öka kunskapen hos personalen vill vi även skapa energin som krävs för en långsiktig och hållbar förändring.

Kontakta oss här för ert unika upplägg.

Föreläsning

Föreläsning

Teambuilding

Vill ni gå långt, gå tillsammans.

 

Teambuilding är en effektiv aktivitet för företag som vill öka tillväxten och stärka gemenskapen på arbetsplatsen. Vår teambuilding kan bokas för enstaka tillfällen alternativt fungera som en utbildning under en längre period.

 

Gruppen lär sig kommunicera och effektivt arbeta mot samma mål. Under den avsatta perioden genomför vi teoretiska och praktiska utmaningar samt aktiviteter utifrån evidensbaserad teori, allt för att optimera teamet och gruppen för framtida segrar.

Kontakta oss här för att boka er upplevelse.

Vi skapar energi på företagsdagen.

Vi skapar inslagen och upplägget som gör er företagsdag unik. Boka oss som en del av er företagsdag eller konferens. Vi genomför olika aktiviteter som exempelvis workshops, föreläsningar, skogsäventyr eller träningspass.

Kontakta oss här för en grym dag tillsammans.

Företagsdag/konferens

Företagsdag/konferens

bottom of page